Werken bij KCR

KCR werkt aan relevant cultuuronderwijs waarmee leerlingen hun creatieve talenten ontdekken en ze vaardigheden leren waarmee ze zich kunnen bewegen in een dynamische stad als Rotterdam. KCR wil zoveel mogelijk Rotterdamse kinderen en jongeren vertrouwd maken met kunst en cultuur zodat ze ervaren wat ze leuk en interessant vinden, hun talenten ontwikkelen en leerzame vaardigheden aanleren. Onze rol is om onderwijs en cultuur in de stad aan elkaar te verbinden én kennis te delen over cultuuronderwijs.

Welkom op onze website!