KCR volgt RIVM richtlijnen

De overheid heeft nu ook scholen opgedragen de deuren te sluiten t/m 6 april. Dit betekent dat in deze periode helaas alle activiteiten van het Cultuurtraject zijn komen te vervallen. Namens KCR en Cultuurtraject wensen wij de culturele sector veel sterkte in deze tijden en hopen we elkaar spoedig na 6 april weer te kunnen zien. We willen een steentje bijdragen waar kan. Laat ons weten hoe we kunnen helpen via info@kc-r.nl

Via de theaterkrant vind je een overzicht van digitale theatervoorstellingen met aanbod voor zowel kinderen als volwassen. Heb je tips of ook digitaal cultureel aanbod voor leerlingen? Laat het ons weten! We hebben in deze periode regelmatig contact met scholen en willen ze op de hoogte houden van digitaal cultuur (educatief) aanbod. Mochten jullie iets weten of hebben, laat het ons dan z.s.m. weten via info@kc-r.nl.

Namens KCR wensen wij jullie in ontzettend veel sterkte in deze ongetwijfeld hectische tijden en hopen we jullie spoedig na 6 april weer te kunnen ontvangen in het culturele leven van Rotterdam.

KCR en cultuuronderwijs

Met cultuuronderwijs Rotterdamse leerlingen tools meegeven waarmee ze vrij en flexibel kunnen manoeuvreren in een continue veranderende maatschappij. Dat is waar KCR zich actief voor inzet. Dit doen we door te vragen en luisteren, waarna we gericht het onderwijs en culturele veld inspireren met actuele thema’s en met elkaar verbinden. We zijn een onafhankelijk Rotterdams netwerk- en adviescentrum, die een brug slaat tussen onderwijs en cultuur in één van de meest dynamische steden van ons land. Daarnaast bieden we met het Cultuurtraject een inspirerend cultureel programma aan, waarmee jaarlijks bijna 40.000 leerlingen worden bereikt. We zijn er ook voor professionals en organiseren jaarlijks cursussen, bijeenkomsten en workshops, waar kennis en ervaringen gedeeld worden.