Kristel Dirkx

Lid Raad van Toezicht

Na haar studie Maatschappij-Geschiedenis in Rotterdam werkte Kristel als onderzoeker bij een bureau voor communicatie onderzoek, waarna zij de overstap maakte naar de Rijksoverheid. Bij het ministerie van Financiën werkte ze meerdere jaren als plv. directeur Communicatie. Op dit moment werkt ze als programmamanager van het interbestuurlijke programma Mens Centraal. Mensen centraal stellen loopt als een rode draad door haar leven en loopbaan heen. De stap naar kinderen en jongeren centraal stellen bij KCR sluit daar op aan. Kristel zet haar ervaring als bestuurder graag in voor KCR omdat ze overtuigd is van het belang van cultuureducatie. Cultuureducatie helpt kinderen en jongeren om hun talenten te ontwikkelen en daagt hen uit om een creatieve, onderzoekende houding te ontwikkelen.

Kristel's contactgegevens

Kristel Dirkx