Irene van Kesteren

Lid Raad van Toezicht

Heeft vrijwel haar hele loopbaan in de wereld van het onderwijs gewerkt, als docent in het speciaal voortgezet onderwijs, als directeur van een landelijke belangenorganisatie voor ouders met kinderen in het onderwijs, als bestuurssecretaris, programma- en projectmanager. Studeerde bestuurskunde. Is nu actief als toezichthouder en bestuurslid in onderwijs en welzijn en lid van een adviesorgaan tot behoud van cultureel erfgoed. Zij is er heilig van overtuigd dat onderwijs, kunst en cultuur bij elkaar horen en dat die combinatie, kinderen en jongeren ‘rijker’ maakt en voor de rest van hun leven van betekenis is.

Irene's contactgegevens

info@kc-r.nl Irene van Kesteren