WIRED on Tour tijdens Museumnacht010

07 maart 2016

Zaterdag 5 maart vond Museumnacht010 plaats op meer dan dertig locaties in Rotterdam. De leerlingen van De Theaterhavo/vwo presenteerden hun eigen werk in de Kunsthal Rotterdam en ook WIRED was weer on Tour!

Tijdens Museumnacht010 presenteerden de 4e- en 5ejaars leerlingen van De Theaterhavo/vwo hun eigen werk in de Kunsthal Rotterdam. De bijzondere expositie Inspireer mij! is het resultaat van een masterclass die de leerlingen van fotograaf Nick Franken kregen tijdens WIRED on Tour. In deze masterclass leerden ze hoe je met geënsceneerde foto’s een echt goed verhaal kunt vertellen. De leerlingen hebben de tips van Nick verwerkt in eigen creaties en hierbij zelf verhalen verzonnen, types bedacht, rollen verdeeld en de foto’s geënsceneerd. Met de expositie in de Kunsthal oogstten ze veel complimenten van bezoekers. Ze mogen dus trots zijn op het resultaat!

En ook WIRED on Tour was aanwezig tijdens Museumnacht010: tevens geïnspireerd door de beroemde werken van Philippe Halsman konden bezoekers in een speciale WIRED on Tour fotostudio als een echte celebrity een ‘jumpfoto’ laten maken. Dankzij de accessoires die de leerlingen van De Theaterhavo/vwo zelf ook gebruikten tijdens hun fotoproject zijn de resultaten erg kleurrijk geworden! Bekijk alle foto’s op de Facebookpagina van WIRED Rotterdam.