Stel je voor 010 online

23 april 2015

Fantaseren, associëren, inleven, filosoferen en spelen! Deze vaardigheden zorgen voor sterke kinderen, die uiteindelijk zelfstandig en ondernemend de toekomst instappen. Maas theater en dans, Villa Zebra en het KCR hebben de handen ineengeslagen om het programma Stel je voor in het kader van Cultuureducatie met Kwaliteit op te zetten. De website is nu online! Kijk opwww.steljevoor010.nl voor informatie, inspiratie en achtergronden van het project. Binnen Stel je voor krijgt cultuureducatie een vaste plaats in het curriculum van de school en wordt de vakinhoudelijke deskundigheid van leerkrachten en vakdocenten vergroot. Het einddoel is het ontwikkelen van een werkmethode die door alle Rotterdamse scholen gebruikt kan worden. De uniek werkmethode zorgt voor nauwe samenwerking met leerkrachten en leerlingen en is vanuit de praktijk ontstaan. Deze kun je ook op de site vinden.

Bekijk nu de nieuwe website: www.steljevoor010.nl