KCR 5 jaar

27 juni 2019

Deze zomer viert KCR haar vijfjarig bestaan! In die vijf jaar heeft de organisatie een eigen plek ingenomen in het Rotterdamse veld en is het een stevige partner voor culturele instellingen en scholen geworden. Nu is het tijd om dat verder uit te bouwen. De komende jaren gaan we die positie dus verstevigen.
Alle Rotterdame leerlingen in aanraking brengen met kunst en cultuur is een van de manieren waarop we dat gaan doen. Ook die van het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. En vooral door aandacht te besteden aan leerlingen waarvoor kunst en cultuur geen vanzelfsprekendheid is, zoals die in het speciaal (voortgezet) onderwijs. Maar ook door kunst en cultuur in de eigen wijk onder de aandacht van scholen te brengen, en zo leerlingen daarvoor te enthousiasmeren voor na schooltijd.
5 Jaar KCR: een mooie start, waarop we nog veel verder gaan doorbouwen!