[voorlopig uitgesteld] Primair010 Meetup

18 november 2020 | 14.00-16.00 | Kunsthal

de meetup is voorlopig uitgesteld

De Kunsthal en KCR slaan de handen in een voor een heus matchmaking programma voor de Primair010 meetup. Tijdens deze meetup in de Kunsthal Rotterdam op woensdag 18 november staat elkaar ontmoeten centraal. We doen dat volgens het Kunsthal LIVE format KunstKoppels. Na talloze e-mails, appjes en digitale gesprekken creëren we tijdens de meet up ruimte voor het echte gesprek. Want de verbinding viel even weg, maar we zijn er nog!

Deze meetup is de plek voor ontmoeting en een nieuwe verbinding. Tussen leerkrachten primair onderwijs & professionals uit de culturele sector. En tijdens de ontmoeting leren we elkaars werelden net even iets beter kennen. Vanuit de leerkracht, de tentoonstellingsruimte, de vakdocent en het klaslokaal.

Tentoonstelling

Leerkrachten en vakdocenten worden willekeurig aan elkaar gekoppeld. Samen met je match ontdek je de tentoonstelling 'Extra Large' met wandkleden ontworpen door beroemde kunstenaars uit de 20ste en 21ste eeuw. Tijdens deze ontmoeting ga je aan de hand van verrassende vragen een open gesprek aan. Jij brengt natuurlijk een heel eigen perspectief mee binnen jouw ‘KunstKoppel’, en dat is precies wat deze activiteit zo interessant maakt. Inspireer elkaar en wees nieuwsgierig. Leer elkaar kennen en maak de koppeling naar jouw dagelijkse praktijk. Doe je mee aan deze speciale editie van KunstKoppels? Want als we samen kijken, zien uiteindelijk ook de leerlingen meer!

Aanmelden

KunstKoppels is onderdeel van het Kunsthal LIVE programma en heeft als doel om onbekenden met elkaar te verbinden, het gesprek aan te laten gaan en elkaars perspectieven te leren kennen. In deze speciale editie van KunstKoppels voor Primair010 onderzoeken we vragen als: Hoe kan je samen met een leerling naar kunst kijken? Hoe prikkel je leerlingen om met vernieuwde blik te kijken naar een kunstwerk? Hoe sluit je aan bij de belevingswereld van kinderen?

14.00 Inloop

14.15 Welkom door KCR

14.30 Introductie KunstKoppels

14.40 Tentoonstelling bekijken

15.30 Napraten

16.00 Einde

Ben je kunstvakdocent? Neem dan je collega(‘s) mee!

Alles vindt plaats volgens de laatste maatregelen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen garanderen is er beperkt plek!

Wat is Primair010?

Primair010 is hét netwerk dat leerkrachten uit het primair onderwijs en alle professionals die werkzaam zijn in de culturele sector verbindt. Samen werken we aan versterking, vernieuwing en verdieping van het kunst- en cultuuronderwijs voor Rotterdamse kinderen. We komen 2 keer per jaar samen, waar we ervaringen uitwisselen, experimentele samenwerkingen realiseren en ons te laten inspireren en informeren door gastsprekers en voorlopers.

Word gratis lid en:

• Ontvang altijd het laatste cultuuronderwijs nieuws, het allereerst.
  • Blijf aangehaakt bij de laatste trends.
  • Wordt uitgenodigd voor Primair010 bijeenkomsten – altijd origineel, vernieuwend en relevant.
  • Ontmoet (fysiek en digitaal) collega’s uit de hele stad.

Word lid

Ken je onze Facebook groep Primair010 al? Een informeel platform waar we elkaar ontmoeten, inspireren, informeren, bevragen en van gedachten kunnen uitwisselen.