Rotterdams CKV Najaarsbijeenkomst

10 oktober 2019 | Het Nieuwe Instituut

Met ondertussen al bijna 100 leden groeit het netwerk van het Rotterdams CKV nog steeds! Met veel plezier en nieuwe energie nodigen wij het gehele netwerk en andere geïnteresseerden uit voor de najaarsbijeenkomst op donderdag 10 oktober. Deze bijeenkomst heeft als motto: "Vakoverstijgen? Maar ik hou zo van mijn vak. "

Er valt veel over dit onderwerp te zeggen: ‘We hebben het als kunstdocenten wel af laten weten, we moeten er toch iets mee’ ’Over techniek en kunst? Ik hou zo van het menselijke, het fysieke’ Praat je met ons mee? 

 Programma

Aldje van Meer van WdkA, specialist in nieuwe technologie en kunst, houdt een keynote over interdisciplinair werken. Zij ontwierp mee aan Neulab, van Het Nieuwe Instituut. Aldje nodigt een van haar alumni’s uit, om te vertellen over een bijzonder cross-over project. Pleun Peters, theaterdocent en cultuurcoach van Theater Rotterdam, zoekt ‘eigenlijk altijd' de samenwerking op met andere (kunst)vakgebieden. Waarom en hoe doet ze dat? Word je vanuit de instelling niet juist gevraagd als specialist in ‘je vak’? Kunnen de instellingen een rol spelen in vernieuwende samenwerkingen tussen kunstdisciplines onderling en tussen kunst en andere vakgebieden in de school?Na hun verhalen denken we door over de vragen, de allergieën maar ook de kansen die we tegenkomen.

Praktisch

Wanneer: Donderdag 10 oktober 2019
Hoelaat: Inloop 15:15, start 15:30 – 17.30 (hierna een borrel)!
Waar: Het Nieuwe Instituut

 

Aanmelden

Wil jij de najaarsbijeenkomst zeker niet missen? Meld je dan snel aan en geef ook door wie je meeneemt. Meld jezelf en jouw gast aan bij Sharaifa via s.taus@kc-r.nl