Pizzasessies door Rotterdams CKV

01 juni 2020 - 31 juli 2020 | digitale sessie voor leden

Heb je behoefte om uit te wisselen over hoe je job als vakdocent continue in verandering is? Of ben je benieuwd hoe collega’s van culturele instellingen en andere scholen dit aanpakken? Als je wil bespreken hoe we nu en de komende maanden omgaan met culturele activiteiten, sluit je dan aan bij ons leernetwerk voor vakdocenten uit Praktijk/VMBO/HAVO/VWO/MBO en educatoren in de culturele sector. Kruip met een hapje en een drankje achter je laptop, want Rotterdams CKV organiseert de komende periode een aantal online pizzasessies.

 

Wat is Rotterdams CKV?
Leernetwerk Rotterdams CKV is een samenwerkingsverband van zo’n tachtig Praktijk/VMBO/HAVO/VWO/MBO kunstvakdocenten en educatoren van culturele instellingen (van museum tot theater, van spoken word tot circus). Het Rotterdams CKV is een belangrijke ambassadeur voor goed cultuuronderwijs in Rotterdam: er wordt kennis gedeeld en in ontwerpteams worden experimentele en innovatieve projecten ontworpen.

 

Ja, ik wil deelnemen aan een pizzasessie
Rotterdams CKV pizzasessies zijn exclusief voor leden. Lidmaatschap bij Rotterdams CKV is gratis, dus sluit je vandaag nog aan en profiteer meteen van de gezamenlijke kennis van ons diverse samenwerkingsverband en nog veel meer.

 

Benieuwd naar het netwerk en de pizzasessies? Klik hier om je in te schrijven voor Rotterdams CKV.

 

 

Vragen?

Heb je een vraag over Rotterdams CKV en de pizzasessies? Of wil je iets bespreekbaar maken en heb je een suggestie voor een sessie? Mail Mirjam van Tilburg via m.van.tilburg@kc-r.nl