Make!Shape

13 maart 2020 - 14 maart 2020 | WDKA

Jongeren zijn dagelijks bezig met het ‘maakbare’ lichaam. Dankzij platforms zoals Snapchat en Instagram is het lichaam en het herontwerpen daarvan belangrijker dan ooit. Het perfecte lichaam lijkt door influencers die diëten en fitness promoten en dankzij apps en filterprogramma’s, voor iedereen haalbaar. We maken ons lichaam door onze voeding en kneden het door krachttraining. Maar hoe maakbaar is ons lichaam nu eigenlijk echt? Een actueel onderwerp en ook het thema voor Make! van dit seizoen. Ben jij er bij?

 

Ja, ik schrijf me in

 

Programma

De kick-off van Make!Shape is een keynote van hoogleraar en volksfilosoof Bas Haring, die zijn ideeën over de maakbaarheid van het lichaam met ons deelt. Daarna gaan we in kleine groepjes door met workshops waarin we maken en onderzoeken. We verkennen samen met kunstenaars en ontwerpers thema's die gerelateerd zijn aan het lichaam; denk aan sport, ‘wearables’ (bijvoorbeeld fitbits), kleding en voedsel. Meer informatie over de beschikbare workshops volgt. 

 

Praktisch

Thema   Het maakbare lichaam 
Kosten  €350*,- incl. eten & drinken
Locatie  Willem de Kooning Academie, Wijnhaven 61, 3011 TA Rotterdam
Tijd        Vrijdag: 09.00-16.30, Zaterdag: 9.30-17.00


*Met je team komen? Voor Rotterdamse scholen is er groepskorting beschikbaar: >2 boekingen ontvangen €100 korting per persoon.

 

Vraag Sharaifa naar de gereduceerde kosten per persoon. 

 

Dit evenement wordt georganiseerd door: