Laat Kunst Landen = UITGESTELD

09 april 2020 | Witte de With Contemporary Art

Helaas kan Laat Kunst Landen voorlopig niet door gaan. Het evenement zal verplaatst worden naar een nader te bepalen tijdstip. Houd onze kanalen in de gaten voor een update. Direct op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Rotterdams CKV presenteert: 'Laat Kunst Landen'. Een studiedag over reflecteren en reflectietools. Maak het onmeetbare zichtbaar.

Vaak komt de vereiste reflectie van al die bijzondere CKV activiteiten moeizaam op gang. Je sluit het schooljaar af met een afvinklijstje. Hoe maak je de leerling eigenaar van zijn/haar ervaring met Kunst? Die energie die ontstaat na zo’n bezoek aan een kunstenaar, een voorstelling, film of concert willen we vastleggen. Door structureel te reflecteren op ervaringsmomenten gaat CKV leven. Hoe doe jij dat? En hoe doen anderen dat? Ontdek wat er mogelijk is om leerlingen hun ervaringen te laten delen en hoe dat eruit kan zien in bijvoorbeeld het Cultureel Zelfportret 2.

Op 9 april kun je bij 'Laat Kunst Landen' ontwerpsessies en workshops volgen. Tijdens de studiedag kun je ervaringen en informatie uitwisselen met collega’s en de workshopleiders. Aan het eind van deze dag ga je naar huis met concrete werkvormen waar je echt wat aan hebt. Benieuwd wat dit voor jouw praktijk kan betekenen? Schrijf je in!

INSCHRIJVEN

Na afloop van deze studiedag ontvangen docenten een certificaat.

(CKV) docenten, studenten en andere geïnteresseerden

Witte de With Contemporary Art

09.00-16.00

€ 50,- voor de hele dag incl. lunch en versnaperingen