[digitale] Koffiesessie onderwijs

10 november 2020 | online sessie | 15.45–16.45 | voor onderwijsprofessionals

Hoe zorgen we er met elkaar voor dat cultuuronderwijs zoveel mogelijk kan blijven plaatsvinden?

 

Het zijn hectische en onzekere tijden, ook voor cultuuronderwijs. We horen dat het fijn is voor leerlingen en docenten om met creatieve vakken bezig te zijn, juist nu. We zien scholen hun uiterste best doen om het onderwijs zoveel mogelijk door te laten gaan, ook als het gaat om cultuuronderwijs. We zien dat de culturele instellingen in de stad hun best doen om flexibel mee te bewegen: live op locatie, live op school, live via het scherm, on demand activiteiten en activiteiten voor thuis. Hoe zorgen we ervoor dat we elkaar blijven vinden, aansluiten op de behoefte en niet het onmogelijke verwachten? We gaan graag met je in gesprek!

 

In deze sessie gaan we in gesprek met collega’s uit het onderwijs. Waar zit jouw behoefte, waar zie je kansen en uitdagingen, waar ben jij mee geholpen en weet jij wat er allemaal mogelijk is als het gaat om cultuuronderwijs? 

 

Drink je een bakkie mee? Meld je dan aan via n.nannan@kc-r.nl. Lukt het niet om aan te sluiten, maar wil je wel meedenken, dan horen we het ook graag!