Curriculum.Wat.Nu? = VOL

17 september 2019 | Theater 't Kapelletje

LET OP: Inschrijving gesloten! 

Kom op dinsdagmiddag 17 september 2019  ook naar Curriculum.Wat.Nu?. Praat mee over het nieuwe curriculum. Ben je benieuwd hoe het nu precies in elkaar steekt of wil je horen wat anderen erover denken? Dan mag je deze bijeenkomst zeker niet missen. Daarnaast is het natuurlijk een mooie kans om nog even door te praten en elkaar te ontmoeten. Dus schrijf je in en praat mee. 

Wat een leerling in het primair en voortgezet onderwijs moet kennen en kunnen is de afgelopen tijd vastgelegd in een voorstel voor het nieuwe curriculum. Kunst & cultuur is één van de leergebieden waarvoor een nieuwe opzet is gemaakt. Aanleiding genoeg om de Summerschool dit keer om te bouwen tot een kennisbijeenkomst: Curriculum.Wat.Nu? 

LET OP: Inschrijven kan niet meer. Het maximale aantal deelnemers is bereikt. Wil je op de reservelijst? Mail naar s.taus@kc-r.nl 

Programma

Heb je het nieuwe curriculum voor kunst & cultuur nog niet gelezen? Geen probleem, we praten je bij!
We beginnen de middag met een inspirerende keynote. Deze wordt opgevolgd door een update van SLO, het landelijke kenniscentrum voor onderwijs. Stéphanie van Tuinen vertelt ons over het nieuwe curriculum en de recente ontwikkelingen. Vervolgens gaan we met elkaar in gesprek over de toekomst van curriculum.nu. Moeten we hier allemaal mee gaan werken? Hoe kan je handen en voeten geven aan curriculum.nu in de praktijk? Geert Maarse is gespreksleider. Houd deze pagina in de gaten voor updates in het programma.  

 

  • Inloop tot 15.30
  • Keynote
  • Update door SLO
  • Panelgesprek
  • Borrel 

 

Praktisch

Wat?
Curriculum.Wat.Nu?
Waar? 
Theater 't Kapelletje
Wanneer?
17 september
Hoelaat?
Dinsdagmiddag 15.00-17.30
(inloop 15.00, start 15.30)

 

 

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door: