Bijeenkomst professionele leergemeenschap Rotterdams CKV

02 november 2018 | Witte de With Center for Contemporary Art

Vrijdag 2 november is de eerste bijeenkomst dit schooljaar van het netwerk Rotterdams CKV. Dit keer te gast op het Symposium: 100% Hedendaags bij Witte de With Center for Contemporary Art.

 

Rotterdams CKV is een samenwerkingsverband van (inmiddels 60) ckv-docenten en culturele instellingen die samen staan voor een krachtig ckv. Rotterdams CKV werkt vakoverstijgend dwars door de muren van instellingen heen. Zo vormen ze een professionele leergemeenschap met opgestroopte mouwen. Het netwerk zal zich presenteren als een onderdeel van het symposium waarin ze good-practices delen vanuit de praktijk.

Wanneer: 2 november, 14.00 - 19.00
Waar: 
Witte de With Center for Contemporary Art, Witte de Withstraat 50

 

Programma

 

14.00 Open ronde tafelsessie Rotterdams CKV

15.30 Presentatie David Smeulders (de Appel Arts Centre)

15.45 Presentatie Fabienne Hendriks (WdKA)

16.00 Besloten sessie Rotterdams CKV

17.00 Borrel

19.00 Einde

Over 100% Hedendaags

100% hedendaags brengt educatoren, docenten en pedagogen bijeen om kennis, ervaringen en best-practices uit te wisselen. LET OP: Als Rotterdams CKV lid kan je gratis het hele symposium bijwonen.

 

Aanmelden voor deze sessie is vereist en kan via Sharaifa Taus.

 

Per jaar vinden er 4 bijeenkomsten plaats. Elk heeft een ander onderwerp, samenstelling en locatie. De bijeenkomst bestaat uit een plenaire sessie, een paar deelsessies, een update van Rotterdams CKV en een borrel.

 

Erbij zijn de volgende keer? De eerstvolgende professionele leergemeenschap is 31 januari 2019. Deze bijeenkomst is besloten en alleen op uitnodiging.