Bijeenkomst professionele leergemeenschap Rotterdams CKV #2

31 januari 2019 | WORM, Boomgaardsstraat 71, Rotterdam

Rotterdams CKV gaat het nieuwe jaar in met de actualiteit. Donderdag 31 januari is het netwerk te gast in WORM. Deze avond zijn we te gast in het programma van Meetup010. IFFR organiseert jaarlijks samen met Meetup010 een gratis avond over filmeducatie voor docenten en onderwijsbetrokkenen. 

 

Wanneer: 31 januari, 15.15 - 22.00 (inclusief diner)
Waar: 
WORM, Boomgaardsstraat 71

 

We beginnen om 15.15 met een besloten bijeenkomst van Rotterdams CKV. We starten met een korte film uit het educatieve programma van IFFR. Daarna komt CJP Cultuurkaart toelichting geven op hun nieuwe systeem. Hiernaast zullen we aan de slag gaan met de vragen: Hoe verhoudt het doen en denken zich in cultuuronderwijs? en Hoe beoordeel je ckv projecten met een rubric?

 

Programma

 

15.15 Start bijeenkomst

18.00 Gezamenlijk eten

19.00 Start programma Meetup010 en IFFR
22.00 Einde

 

Aanmelden voor deze sessie is vereist. Voor aanmelden of meer informatie over deze sessie neem je contact op met Sharaifa Taus. Bij aanmelding gaan we ervan uit dat je deelneemt aan het hele programma. Mocht je verhinderd zijn in de avond laat het ons weten i.v.m. het diner en beperkte plekken. Heb je dieetwensen? Vermeld deze ook bij je aanmelding.

 

Rotterdams CKV is een samenwerkingsverband van (inmiddels 73) ckv-docenten en educatoren die samen staan voor een krachtig ckv. Rotterdams CKV werkt vakoverstijgend dwars door de muren van instellingen heen. Zo vormen ze een professionele leergemeenschap met opgestroopte mouwen. 

 

Per jaar vinden er 4 bijeenkomsten plaats. Elk heeft een ander onderwerp, samenstelling en locatie. De bijeenkomst bestaat uit een plenaire sessie, een paar deelsessies, een update van Rotterdams CKV en een borrel.

 

Erbij zijn de volgende keer? De eerstvolgende professionele leergemeenschap is 27 maart 2019 tijdens de Maand van Cultuuronderwijs. Deze bijeenkomst is besloten en alleen op uitnodiging.