Aankomende events

Blik met ons terug op eerdere events

Bijeenkomst professionele leergemeenschap Rotterdams CKV voortgezet onderwijs: "LLN het balans tussen leerling en leerlijn"

16 januari 2018| Verleden

Op 16 januari 2018 starten we het nieuwe jaar fris met de derde bijeenkomst van de professionele leergemeenschap. Hoe trekken we ckv, en alle culturele activiteiten door in een leerlijn? Die ook nog dicht bij de belevingswereld van leerlingen blijft staan? Hoe zorgen we dat leerlingen zoveel mogelijk in aanraking komen met de professionele context van de kunsten, zonder dat een leerlijn gefragmenteerd wordt? Hoe kunnen we authentiek leren en culturele activiteiten in het curriculum van ckv verbinden?

Feestelijke ondertekening van convenant BUZZ010

08 december 2017| Verleden

Leren buiten de muren van het schoollokaal: voor kinderen is het vaak een verademing en een verrijking van hun onderwijs. En dat wordt vanaf 2018 wel heel gemakkelijk. Want de regeling BUZZ010 krijgt een duurzame doorstart! Leerkrachten kunnen met de regeling gratis en veilig erop uit. Op 8 december 2017 wordt het convenant voor de doorstart van BUZZ010 getekend, dat daarna voor vijf jaar ingaat.

Sectorbijeenkomst Cultuurtraject Rotterdam 2017

07 december 2017| Verleden

Op donderdag 7 december 2017 blikken we graag met jou terug op en kijken we vooruit naar het Cultuurtraject Rotterdam van het KCR. Je bent van harte uitgenodigd om aan te schuiven. We zijn dit keer te gast bij het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam.

Bijeenkomst professionele leergemeenschap Rotterdams CKV voortgezet onderwijs: "Alles mag behalve een verslag"

28 november 2017| Verleden

Op 28 november vindt de tweede bijeenkomst van de professionele leergemeenschap plaats. Tijdens deze bijeenkomst gaan we kunst actief (mee)maken. In de proeftuinen zetten we de ervaring in het hart van ckv. Maar hoe ontkom je nou aan een stapel verslagjes aan het einde van je ckv project? Is binnen ckv een nieuwe rol voor de culturele instelling weggelegd, bijvoorbeeld als onderzoeksveld? En hoe pakken de proeftuinen dit aan?

VO Nascholing: Kunstvak & Onderzoek

28 november 2017| Verleden

Speciaal voor professionals uit het voortgezet onderwijs organiseren we dit schooljaar drie studiedagen over kunst, techniek en maatschappij.

Meetup interne cultuurcoördinatoren primair onderwijs

08 november 2017| Verleden

Ben jij hét aanspreekpunt voor cultuureducatie op jouw basisschool of wil je dat worden? Of vind je het gewoon belangrijk dat er op jouw school aandacht is voor kunst en cultuur? Kom dan naar de meetups voor inspiratie, netwerk en kennis!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>