Aankomende events

Blik met ons terug op eerdere events

Meetup interne cultuurcoördinatoren primair onderwijs

08 november 2017| Verleden

Ben jij hét aanspreekpunt voor cultuureducatie op jouw basisschool of wil je dat worden? Of vind je het gewoon belangrijk dat er op jouw school aandacht is voor kunst en cultuur? Kom dan naar de meetups voor inspiratie, netwerk en kennis!

Werkconferentie: de verankering van cultuureducatie in het Rotterdamse onderwijs

02 november 2017| Verleden

In deze werkconferentie gaan we op zoek naar een stevige aansluiting van cultuureducatie bij het onderwijs, zó dat cultuur duurzaam kan bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van alle kinderen en jongeren in de stad. Wij willen door middel van de keynote, het Why, gevolgd door verschillende werkgroepen over How en What, tot verdere aanbevelingen komen die we meegeven aan de huidige en toekomstige beslissers op gebied van onderwijs én cultuur.

KCR Summerschool 2017

15 augustus 2017| Verleden

Het Kenniscentrum Cultuureducatie Rotterdam organiseert elk jaar de KCR Summerschool. Dinsdag 15 augustus vond het plaats. Hoe was het? Lees meer.

Een nieuw seizoen van Rotterdams CKV. Sluit je aan!

13 juni 2017| Verleden

In Rotterdam bouwen we als eerste in Nederland aan een lokaal ckv. Schooljaar 2016-2017 was een pilotjaar voor Rotterdams CKV, waarin we aan de slag gingen met een aantal proeftuinen en in het leergemeenschap werkten aan overdracht ervan. Ook voor 2017-2018 staan er proeftuinen op stapel en zoeken we nieuwe leden van de leergemeenschap. 13 Juni ben je van harte welkom om kennis te maken.

Maand van Cultuuronderwijs

01 maart 2017 - 31 maart 2017| Verleden

Maart 2017 is uitgeroepen tot de Maand van Cultuuronderwijs: hét onderwijs van de 21e eeuw. Maart was een maand vol debatten, workshops, lezingen en festivals, georganiseerd door scholen, musea, theaters en culturele instellingen. Het thema: Hoe vormt cultuuronderwijs Rotterdam?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>