Ik sluit me ook aan!

Ben jij ckv-docent, educator bij een Rotterdamse culturele instelling of op een andere manier geïnteresseerd in cultuuronderwijs in het onderwijs?  Dan kun je je aanmelden om lid te worden van onze vaksectie! We zijn er voor professionals uit het vmbo tot en met gymnasium. En sinds 2019 ook in het mbo. Lid worden is helemaal gratis. 

 

Klik hier om je aan te melden!

 

Samen buigen we ons over projecten en innovaties in het Rotterdamse cultuuronderwijs waar we iets van kunnen mee nemen naar onze praktijk. Elk jaar komen we een aantal keer bij elkaar. Met twee grote bijeenkomsten voor het hele netwerk, pizza sessies en andere werkgroepen. We wisselen informatie en ervaringen uit en verdiepen ons in verschillende onderwerpen. Sluit je aan om jouw ervaring te brengen en van de onze te leren, zo versterken we samen cultuuronderwijs in Rotterdam. 


Ben je geen docent of educator, maar wil je wel weten hoe je kunt bijdragen aan of leren van ons initiatief? Schroom niet om je vraag te stellen aan ons team. Je kunt ons bereiken door een mailtje te sturen aan Sharaifa Taus