Jeugdtheater Hofplein

Jeugdtheater Hofplein maakt theater voor en door kinderen en jongeren. Via de kracht van verbeelding en verwondering krijgt elk kind bij ons de kans om, binnen een professioneel kader, van podiumkunst te proeven en daardoor zichzelf en de wereld om zich heen te ontdekken. En dat doen we al sinds 1985! In ons eigen theater, in de vrije tijd en op scholen.

We willen graag dat kinderen en jongeren niet alleen kijken naar onze voorstellingen en zich verwonderen, maar ook beleven en doen. Creatief denken helpt kinderen en jongeren om dichterbij zichzelf te blijven. Zij zijn de volwassenen van de toekomst. Daarom zet Jeugdtheater Hofplein naast de vrijetijdtrajecten volop in op programma’s binnen het onderwijs. Want cultuureducatie maakt onderwijs levendig en concreet. Het inspireert, prikkelt de nieuwsgierigheid en geeft kinderen en jongeren onvergetelijke ervaringen.

Ook dit seizoen hebben we een inspirerend en divers programma samengesteld.  Ons programma bestaat uit bijzondere jeugdvoorstellingen in het theater, interactieve voorstellingen in de klas, workshops op maat, theaterlessen op school, en festivals.

hofplein_logopluspayoff_zw.jpg

Welkom op onze website!