www.orenopen.nl

OrenOpen.nl is een initiatief van de Rotterdamse Muziekcoalitie. Deze coalitie bestaat uit de volgende partners: Rotterdams Philharmonisch Orkest, Concertgebouw de Doelen, SKVR, Music Matters, Codarts Hogeschool voor de Kunsten en World Music & Dance Center.

Op deze interactieve website maak je op speelse wijze kennis met muziek uit Rotterdam, van rapper tot klassieke musicus. Je leert  heel veel over muziek – onder andere over dirigeren, muziekinstrumenten en zelf je eigen muziek maken. OrenOpen.nl is speciaal bedoeld voor kinderen van de basisschool, maar ook als je ouder bent of voor volwassenen is het leuk om kennis te maken met het Rotterdamse muziekleven. Leerkrachten kunnen OrenOpen.nl gebruiken om samen met hun klas de muziek in Rotterdam te ontdekken.

Voor meer informatie kunt u mailen naar orenopen@rpho.nl

Productinformatie

PO 3-4 5-6 7-8
Speciaal onderwijs