VO Nascholing: Kunst | Technologie | Onderwijs

Speciaal voor professionals uit het voortgezet onderwijs organiseren we dit schooljaar drie studiedagen over kunst, techniek en maatschappij.

Welke mogelijkheden creëert nieuwe technologie voor onderwijs? En hoe zet je deze technologie betekenisvol en kritisch in? De nieuwe technologie is overal, wekt nieuwsgierigheid op en maakt in ieder van ons de uitvinder wakker. Bij actuele design, beeldende kunst, dans en muziek is er nauwelijks meer onderscheid tussen analoog en digitaal. 

Tijdens deze studiedag ga je samen projecten voor jouw onderwijspraktijk ontwerpen. Je gaat aan de slag in workshops in de werkplaatsen van de kunstacademie en krijgt tools om nieuwe technologie toe te passen op jouw school. Deze studiedag is interdisciplinair. Docenten techniek, muziek, dans en beeldend zijn uitgenodigd.

Wanneer: 9 & 10 maart 2018, dagvullend 
Waar: Willem de Kooning Academie
Kosten: €300,- inclusief btw, eten en drinken 

Aan het einde van deze studiedag ontvang je een certificaat met hierop informatie om deze activiteit te vermelden in je lerarenregister.

Aanmelden?

Er is in totaal plek voor 45 deelnemers. Wees er dus snel bij. Wil je alvast reserveren? Geef je via email op bij Sharaifa Taus.

Deze studiedagen worden mogelijk gemaakt door:
               

Productinformatie

Organisator:
Willem de Kooning Academie
Type:
training/studiedag
Cursusleider
Willem de Kooning Academie
Doelgroep:
voor scholen
Capaciteit min / max
max. 45
Locatie
Willem de Kooning Academie
Prijs
€300,- incl btw, eten en drinken
Voorbereiding en duur
Twee dagen
Datum & Tijd
9 en 10 maart, hele dag
Bijzonderheden
Specifiek voor docenten techniek, muziek, dans en beeldend.
Contact