Op Wereldreis met Professor Plons

In deze succesvolle kinder-doe-tentoonstelling in het Maritiem Museum ontdekken kinderen spelenderwijs de Rotterdamse haven. Professor Plons gaat op wereldreis en kan wel wat hulp gebruiken. De kinderen stappen aan boord bij Professor Plons en zijn vrienden, laden de schepen vol met containers, tonnen en zakken, en varen de wereld rond. Kleuters leren allerlei nieuwe schepen kennen, terwijl oudere kinderen vooral ontdekken wat er in de haven gebeurt en waar alle goederen vandaan komen en heen gaan. U bereidt uw bezoek op school voor met voorleesverhalen van acteur Joris Lutz en auteur Bram Klein voor smart bord. Op de kinderwebsite van het museum (www.maritiemmuseum.nl) zijn allerlei extra activiteiten voor in de klas te vinden.

Productinformatie

PO 1-2 3-4 5-6
Speciaal onderwijs

Geschikt voor Speciaal Onderwijs

Geschikt voor Montessori / Jenaplan

min. 10    max. 30
€ 2,50 per leerling

Op locatie

Transport niet beschikbaar
Beschikbaarheid
17 juni 2012 tot 01 juli 2020

Halve dag of minder

U begeleidt het bezoek zelf.