KunstKabel

Prijsvraag
Kunstkabel is een prijsvraag waarvoor de vijf beste inzendingen worden beloond met een bedrag van € 20.000. Een deskundige jury, onder leiding van zangeres Sabrina Starke, beoordeelt de inzendingen en kiest de vijf beste uit. Die kunnen meteen aan de slag.

Kunstkabel, de volgende stap
We zijn op zoek naar aansprekende plannen die verder gaan dan een eerste kennismaking. Hoe kun je een stap verder gaan en culturele en artistieke vaardigheid bij kinderen aanboren waar ze iets aan hebben? En waar ze ook na school mee aan de slag kunnen. Dat doe je samen met scholen die hun leerlingen ook meer willen meegeven. En met initiatieven in de wijk die het stokje van jou kunnen overnemen, op school en daarna. Dichtbij en toegankelijk.

Klik hier voor meer informatie

Productinformatie

Organisator: