EscapeRoom - privacy en codetaal

spannende strijd over privacy, codetaal en encryptie

Een Corona-app die bijhoudt waar je bent geweest? Natuurlijk! Alles om het virus onder controle te krijgen, toch? De privacy wordt makkelijk vergeten nu er lichamelijke dingen spelen.

Keuze uit:

Virus vs Mensheid
Een digitaal virus heeft het internet geïnfecteerd en verspreidt zich super snel tempo. Het virus heeft maar 1 doel: zoveel mogelijk apparaten infecteren, dat is de enige manier waarop het kan overleven. De mensheid moet de verspreiding stoppen!

Hackers vs Agents
Twee groepen strijden tegen elkaar om persoonsgegevens: de Hackers en de Agents. Je probeert de gegevens van een persoon te beveiligen of juist openbaar te maken. Door de juiste oplossing te vinden op vragen maken ze meer of juist minder informatie openbaar.

Productinformatie

PO 7-8