Cultuurtraject Rotterdam

Het Cultuurtraject Rotterdam is het basisaanbod cultuureducatie voor leerlingen uit het Rotterdamse onderwijs. Een inspirerende educatieve route langs de concertzalen, theaters en musea van Rotterdam. In een schoolloopbaan maken alle leerlingen van je school kennis met iedere kunstdiscipline: beeldende kunst, dans, media, theater, muziek, erfgoed en literatuur.

Alle scholen uit het primair en voortgezet onderwijs in Rotterdam kunnen deelnemen aan het Cultuurtraject Rotterdam. In het primair onderwijs schrijft de school zich in voor alle groepen; in het voortgezet onderwijs is het Cultuurtraject Rotterdam voor de leerjaren 1 tot en met 4. In het huidige seizoen doen ongeveer 37.000 leerlingen mee met het Cultuurtraject Rotterdam.

Ga naar de website van het Cultuurtraject voor meer informatie.

Productinformatie

PO