Creativiteit kun je trainen? Ja!

Creativiteit stimuleren en ontwikkelen bij kinderen? Leer met het schoolteam hoe je daaraan kunt werken in deze training.

Veel mensen zien creativiteit als een kwaliteit die kinderen nu en later nodig hebben om met de snel veranderende samenleving om te gaan. Het goede nieuws is dat creativiteit een vaardigheid is die je kunt trainen. In de teamtraining Creativiteit leer je hoe je dat bij je leerlingen doet. De training geeft informatie over actuele denkbeelden over creativiteit en creatieve processen. De deelnemers denken na over de plaats die creativiteit in hun onderwijsprogramma inneemt, en wat zij daarmee graag willen. Door zelf actief bezig te zijn ervaren zij in korte tijd hoe je creativiteit aan kunt boren. Daarnaast leer je je collega’s van een andere kant kennen!

Productinformatie

Organisator:
KCR
Type:
training/studiedag
Cursusleider
Een consulent van het KCR
Doelgroep:
voor scholen
Op school
600 euro voor 8 tot 15 deelnemers
Voorbereiding en duur
2 tot 3 uur, eventueel te verdelen over 2 bijeenkomsten
Datum & Tijd
Op afspraak
Bijzonderheden
Een voorbereidend en een afsluitend gesprek met de directie maken deel uit van het programma. De training kan voor scholen primair onderwijs deel uitmaken van een arrangement.