KCR heeft een nieuw jasje

Geplaatst op:

Ons oude jasje was een beetje versleten en dus werd het tijd voor een nieuwe. Vandaag presenteert KCR met trots de nieuwe huisstijl! Vanaf nu ontvang je de vertrouwde nieuwsbrieven, mailings en post dus met een nieuw, fris logo.

KCR staat voor krachtig onderwijs met kunst & cultuur voor alle Rotterdamse leerlingen, waarmee ze ervaringen, kennis en vaardigheden opdoen waar ze nu en later iets aan hebben. Dat doen we met zoveel mogelijk partners in de stad: het onderwijs, de culturele sector en de gemeente. Dat vraagt om een flexibele houding om met elkaar tot het beste resultaat te komen. Want iedere school is anders.

Logo
Ons nieuwe logo bestaat daarom uit verschillende losse elementen, die in een andere samenstelling een nieuw beeld geven. Maar altijd werken we vanuit dezelfde basis: solide, betrouwbaar en flexibel, om het beste voor alle Rotterdamse leerlingen voor elkaar te krijgen.

Welkom op onze website!