Evaluatie Cultuurtraject Rotterdam

Geplaatst op:

Cultuurtraject Rotterdam wordt elk jaar beoordeeld door de docenten die deelnemen aan de projecten. Zo kunnen we de kwaliteit van het Cultuurtraject waarborgen en verbeteren. De resultaten zijn voor iedereen beschikbaar.

De activiteiten van Cultuurtraject Rotterdam worden in zijn geheel door bijna alle leerkrachten/docenten (97%) van voldoende tot zeer goed beoordeeld. De waardering van de activiteiten in het schooljaar 2018-2019 verschilt nauwelijks van de waardering in de schooljaren 2016-2017 en 2017-2018 en varieert (over het schooljaar en schooltype) van 92% tot 96%.

Aspecten van de activiteiten die door de leerkrachten/docenten daarbij het meest werden gewaardeerd zijn de interactie met de leerlingen, de begeleiding door de docent/leerkracht en het actief bezig zijn van de leerlingen. Aspecten van de activiteiten waar de leerkrachten/docenten meer kritisch over zijn betreffen de duur van de activiteit en de moeilijkheidsgraad van de activiteiten voor de leerlingen (een te hoog niveau van abstractie). De beoordeling van de aspecten van de activiteiten stemmen in grote mate overeen met de beoordeling in het schooljaar 2017-2018.

Evaluatie 2018-2019

Klik hier voor het evaluatieverslag 2018-2019
Klik hier voor de samenvatting.

Evaluatie 2017-2018

Klik hier voor het evaluatieverslag van schooljaar 2017-2018.
Klik hier voor de samenvatting.

Welkom op onze website!