13 juli - WIRED @ Mytylschool De Brug

Geplaatst op:

50 leerlingen van Mytylschool de Brug gaan dinsdag 13 juli aan de slag met het thema 'Fake & Real'. In 5 ateliers leren ze zichzelf en elkaar beter kennen en werken ze toe naar een feestelijke eindpresentatie.

Van de @decultuurschool leren leerlingen alles over Virtual Reality, het maken van potretfoto's en gaan ze een grote folly maken in de tuin. Een folly is een fake gebouw of bouwwerk, dat ongeschikt is voor huisvesting en uitsluitend een decoratief, kunstzinnig of ludiek gebruikt wordt.

Met @powerboat geven leerlingen schreeuwend hun mening zonder geluid te maken m.b.v. spandoeken en maskers. Ook in het atelier van @maastd staat je mening geven centraal. Hier wordt er beweging aan toegevoegd.

Leerlingenraad
Deze editie is samengesteld vanuit ideeën en vragen van de leerlingenraad. Naar voren kwam dat leerlingen graag van elkaar willen leren en willen ze graag leren hun stem kracht bij te zetten zodat ze zich beter kunnen uiten. In combinatie met hun liefde voor memes past het thema 'Fake & Real' goed bij deze dag.

Klik hier voor meer info over WIRED Rotterdam

Welkom op onze website!